uw belang telt

Terug naar overzicht
 

Financiële geschillen

Geschillen met betrekking tot leningen

Consumentenkrediet ? Kredietlijnen ? Kaskredieten ? Commerciele kredieten ? Privé-leningen ? Hypothecaire kredieten ? Wij nemen ze onder de loep voor U.

Inpandgevingen, hypotheken en borgstellingen

Bij een lening hoort meestal een onderpand. Dit kan een hypotheek, handelspand, borgstelling, zekerheid, ... zijn. Wat te doen indien er niet wordt afbetaald. Hoe uitwinnen op het onderpand ? 

Conflicten met financiele instellingen

Je bank rekent te veel aan, of keert te weinig intrest uit. Ze geeft je geen rekeninghistoriek. Of ze legt beslag. Je staat er niet alleen voor. Wij helpen.

 Afbetalingsregelingen

Als je bestaande afbetalingsregeling  niet haalbaar blijkt, kan er in vele gevallen een nieuwe regeling worden gemaakt. Wij helpen.

 

Discussies met banken, verzekeringsinstellingen

Je verzekering weigert tussenkomst. Ze betaalt te weinig uit. Ze erkent geen aansprakelijkheid. Veelal pogen verzekeraars schadegevallen van de hand te wijzen om te vermijden dat ze moeten betalen. In vele gevallen sta je toch recht in je schoenen. Wij helpen en staan je bij. Contacteer ons.

Aandelentransacties, -opties

Overdrachten en waarderingen van aandelen in familiebedrijven. Meerderheids- en minderheidsparticipaties. Wat zijn je rechten en plichten? Als kaderlid krijg je soms aandelenopties. Hoe en wanneer te verzilveren ?