uw belang telt

Wie?

Mr. Arvid De Smet
 

Arvid de SmetMeester Arvid De Smet genoot een meertalige (NL-FR-ENG-ESP) en internationale secundaire  opleiding (United World Colleges). Hij behaalde het diploma als licenciaat in de rechten in 1996 aan de Universiteit Gent , waarna hij de balie te Gent vervoegde. Hij is actief als bemiddelaar, zowel in familiezaken, als in burgerlijke- en handelszaken en sociale zaken sedert 2000.

Meester Arvid De Smet is sedert 2005 stagemeester voor nieuwe advocaten. 

Advocaat-bemiddelaar Arvid De Smet is de grondlegger van diverse websites:  echtscheiding-online.be, divorce-online.be, alimentatie-online.be, successie-online.be, advocaat-bemiddelaar.be, …

Hij heeft een lange ervaring als generalist in nagenoeg alle takken van het recht. Hij woont in en werkt vanuit de gemeente Assenede, is gehuwd en heeft twee kinderen.

Sedert 1999 is hij privé-piloot en sedert 2014 geniet hij ook van de golfsport in zijn vrije tijd. 

Mr. Rebecca Coene
 

Rebecca Coene

Meester Rebecca Coene studeerde Rechten aan de universiteit van Gent en behaalde haar diploma Master in de Rechten in juni 2017. Op 1 september 2017 legde zij de eed af als advocaat. Zij heeft bijzondere interesse in het familie- en jeugdrecht. Rebecca houdt van verre reizen en culturen en geniet ervan om na de werkuren een concert of theatervoorstelling mee te pikken.