makkelijk bereikbaar

Waar?

Advocatenkantoor Arvid De Smet is gelegen te Assenede, aan de Belgisch-Nederlandse grens, is goed bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer en is gehuisvest in een landelijke villa met ruime parkeermogelijkheid.

De gemeente Assenede is omgeven door de gemeenten Zelzate in het oosten, de gemeente Kaprijke - Lembeke in het Westen en de gemeente Evergem (Ertvelde, Rieme, Evergem, Doornzele, Wippelgem,...) in het zuiden. Het kantoor is verder op minder dan een half uur rijden gelegen van de gemeenten Eeklo, Maldegem, Zomergem, Lovendegem, Wachtebeke, Moerbeke, Lochristi, en ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Knokke-Heist.

Ook vanuit de stad Gent of de omliggende gemeenten zijn wij zeer vlot bereikbaar (Kluizen, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Amandsberg, Mariakerke, Ledeberg, Drongen, Vinderhoute, enz.) 

Vanuit het Antwerpse is het kantoor bereikbaar via de E34. Vanaf de Kennedytunnel of de Waaslandtunnel bereik je het kantoor in ongeveer 35 minuten.

 

Aan de andere zijde van de landsgrens liggen de gemeenten Sas van Gent, thans Terneuzen, Axel, Hulst en Oostburg, in Zeeuws-Vlaanderen. 

Woont U verder dan de aangegeven gemeenten, weet dan dat de dienstverlening door de advocaten ook vanop afstand kan gebeuren, via email en via de verschillende websites waarop on-line juridische dienstverlening wordt geboden, zoals  www.alimentatie-online.be; www.advocaat-bemiddelaar.be

Het advocatenkantoor kan, gelet op de Europese regelgeving, in de ganse Europese Unie uw belangen verdedigen. Advocaat Arvid De Smet kan ook optreden als bemiddelaar. Voor meer informatie klik hier 

 

Consultaties enkel op afspraak.